wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: DOLIU-ROMANIA A PIERDUT DOUA STELE ALE SCENEI TEATRULUI ROMANESC! STELA POPESCU SI CRISTINA STAMATE VOR DAINUI VESNIC IN INIMILE ROMANILOR. VOM RAMANE RECUNOSCATORI PENTRU TOTDEAUNA IN FATA REALIZARILOR MARILOR ARTISTI AI ROMANIEI!

Coaliția Națională pentru Modernizarea României regretă nespus trecerea în neființă a celor ce au fost nu doar artiste, ci și părinți ai unor generații întregi de actori, mentorii teatrului românesc , două stele a căror lumină mai licăre doar in sufletele noastre: doamna Stela Popescu și doamna Cristina Stamate.

CNMR transmite condoleanțe atât familiilor îndurerate cât și întregului popor român pentru pierderea a două femei extraordinare, ce au adus zâmbete atunci când regimul aducea lacrimi, ce ne-au adus artă atunci când știam s-o prețuim cel mai puțin, motiv pentru care România ar trebui să nu-și uite artiștii, indiferent de vreme, indiferent de timpurile în care trăim fiindcă identitatea națională este întărită întocmai prin valorile și exemplele ei.

‘’ Am participat în acest weekend la târgul de carte Gaudeamus, în cadrul lansării ultimului volum publicat de maestrul Dorel Vișan. Am mers acolo cu emoții, cu entuziasmul unui copil care face pentru prima oară un lucru dar și cu durere ascunsă în sertarele sufletului pentru că știam că va veni o zi când acești patriarhi ai culturii, nu vor mai fi aici să ne călăuzească. Pe doamna Stela Popescu am avut onoarea să o am ca invitată în cadrul Emisiunii Ambasador România, moment care și dacă n-ar fi avut camere de filmat, ar fi rulat veșnic în amintiri, iar pe actrița de revistă, doamna Cristina Stamate, am privit-o prin ochii însetați de cunoaștere, pe scena teatrului de Revistă Constantin Tănase, și aducea mereu un strop de culoare viziunii mele. Nu am cuvinte care să descrie regretul acestor pierderi, dar am cuvinte pentru țară, care să amintească că astfel de oameni nu renasc, iar cât îi avem în viață, este datoria noastră, a statului și a tuturor românilor, să îi prețuim, respectăm și susține ‘’, a declarat presedintele CNMR, Alexandru Cumpanasu.