wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: ROMANIA -GAZDA CONFERINTEI MINISTRILOR DIN EDUCATIE DIN ASIA SI EUROPA(ASEMME) IN MAI 2019. SUNTEM ONORATI DE EFORTUL DEPUS DE VICEPRESEDINTII CNMR, SORIN CIMPEANU SI GIGEL PARASCHIV PENTRU ACEST REZULTAT URIAS PENTRU ROMANIA

Coaliția Națională pentru Modernizarea României îi felicită pe Vicepreședinții Sorin Cîmpeanu și Gigel Paraschiv, pentru toate eforturile depuse care au avut ca rezultat alegerea României ca țară gazdă pentru organizarea Conferinței Miniștrilor Din Educație din Asia și Europa pentru anul 2019.

În anul 2015, la Riga, în cadrul Conferinței Miniștrilor din Educație din Asia și Europa, România a fost reprezentată de Ministrul Educației la acea vreme, domnul Sorin Cîmpeanu și Secretarul de Stat,Vicepreședinte CNMR, domnul Gigel Paraschiv. Aceștia au propus ca România să găzduiască cea de-a 7-a conferință ASEMME pentru mai, 2019.

La Seul ac, în cadrul celei de-a 6-a Conferințe ASEMME, România, reprezentată prin Președintele Consiliului Național al Rectorilor și Vicepreședintele CNMR, Sorin Cîmpeanu, precum și de Secretarul de Stat Gabriel Ispas, a obținut șansa organizării Conferinței ASEMME, ediția nr. 7. Cea de-a 7a ediție, va fi formată din 51 de miniștri ai educației din Asia și Europa, dublată de o reuniune a rectorilor precum și de o reuniune a studenților.

Prezența în România a miniștrilor din sectorul educației din Europa dar și din cele mai dezvoltate state asiatice ( Japonia, Coreea, China, Singapore, Vietnam, Indonezia, ș.a) alături de aproape 400 de rectori ai celor mai importante centre universitare din cele două continente, reprezintă o adevărată mândrie și o imensă oportunitate pentru țara noastră.

‘’Sunt deosebit de onorat să am alături oameni precum domnul Sorin Cîmpeanu și domnul Gigel Paraschiv. Această șansă acordată României reprezintă un adevărat succes pe plan educațional și la nivel național . Apreciez eforturile depuse și susțin alături de întreaga coaliție, aceste inițiative care dovedesc potențialul României și capabilitatea de a excela pe plan internațional. Faptul că România va fi țara gazdă în cadrul celei de-a 7-a ediții a Conferinței ASEMME, precum și faptul că va prelua președinția la Consiliul Uniunii Europene, toate acestea întăresc vizibilitatea țării și importanța sa la nivelul actorilor internaționali’’,a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.