wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: DEPUTAT UDMR ATAC LA ORDINEA CONSTITUTIONALA SI SECURITATEA NATIONALA. DECLARATII INACCEPTABILE DESPRE INTENTIILE DE AUTONOMIE DIN PARTEA LIDERILOR UDMR. ROMANIA ESTE SI VA RAMANE A ROMANILOR

Coaliția Națională pentru Modernizarea României se opune declarațiilor domnului Biro Zslot care face propagandă pe rețelele de socializare militând pentru autonomia maghiarilor după modelul Cataloniei și încurajând astfel populația la ură etnică.

Nu tolerăm astfel de manifestări și intenții care contrazic Constituția României și constituie și o amenințare la securitatea națională. România a făcut toate demersurile pentru a asigura minorităților de pe teritoriul său de toate drepturile și bunăstarea cuvenite.

‘’ România nu este Spania, iar declarațiile reprezentantului UDMR nu au nici o justificare. Românii de pe teritoriul țării noastre sunt discriminați, insultați și ignorați de către liderii minorităților maghiare. Nu tolerăm astfel de comportament, România a fost o doua casă pentru cei care au ales să rămână aici, libertatea de a se întoarce la prima casă le stă la dispoziție’’, a declarat Presedintele CNMR, Alexandru Cumpanasu.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.