wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: RECTORUL CEZAR SPANU, NOUL SECRETAR REGIONAL AL CNMR. ANUNTUL A FOST FACUT DE PRESEDINTELE CNMR LA CRAIOVA LA ANIVERSAREA A 70 DE ANI DE LA INFIINTAREA UNIVERSITATII DIN CRAIOVA

Cu prilejul aniversării a 70 de ani de la înființarea Universității din Craiova, președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu a participat astăzi, 27 Octombrie, la Şedinţa Festivă a Senatului Universității din Craiova, eveniment dedicat acestui moment important în aria educațională ce marchează 70 de ani de învăţământ superior la Craiova.
La eveniment, alături de membri ai Guvernului şi Parlamentului României, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale, oficialităţi locale şi regionale, parteneri din mediul socio-economic, au participat vicepreședinții CNMR Sorin Mihai Cîmpeanu și Valentin Popa, Tudorel Nicolae, președintele filialei CNMR Dolj, și rectorii Nicolae Istudor și Călin Oroș, membri CNMR.
În discursul său, președintele CNMR Alexandru Cumpănașu a evidențiat preocuparea Coaliției în ceea ce privește necesitățile mediului academic, a felicitat Universitatea pentru cei 70 de ani de activitate și a anunțat numirea domnului Cezar Spânu, rector al Universității din Craiova, în funcția de Secretar Regional al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.
Cu această ocazie, toți membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României felicită Universitatea din Craiova pentru reușitele de până acum în cadrul învătământului universitar și urează mult succes în continuare atât Universității cât și domnului Cezar Spânu, noul Secretar Regional al CNMR.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.