wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: SUNTEM ONORATI! ASOCIATIA OFITERILOR IN REZERVA DIN ROMANIA SE ALATURA CNMR. STRUCTURA VICEPRESEDINTILOR CNMR PE SECTORUL DE APARARE NATIONALA ESTE INTREGITA DE CATRE GENERALUL VIRGIL BALACEANU

Coaliția Națională pentru Modernizarea României întărește reprezentativitatea cetățenilor României în fața decidenților prin aderarea la structură a unui segment important ce se concentrează asupra apărării, securității naționale și asupra apărării colective în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România, denumită în continuare AORR, este o organizaţie neguvernamentală, cu caracter nelucrativ, autonomă şi apolitică, înfiinţată în temeiul art. 40 din Constituția României iar obiectivele sale coincid în plan cu cele ale Coaliției Naționale pentru Modernizarea României deoarece împreună ne angajăm : să menţinem şi să dezvoltăm dragostea faţă de patrie şi drapelul naţional, respectul faţă de Constituţie, legile ţării şi Armata României,să cultivăm şi să dezvoltăm sentimentele de stimă, respect şi ataşament faţă de valorile democraţiei, să sprijinim realizarea obiectivelor apărării naţionale şi pe cele ale apărării colective în cadrul Alianţei Nord-Atlantice.

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României se simte onorată în faţa unei aderări de această amploare şi recunoaşte rolul important al AORR în valorificarea experiențelor și competențelor profesionale ale ofițerilor în rezervă și ale ofițerilor rezerviști voluntari și nutrim speranța ca pe viitor, alături de noul Vicepreședinte General Virgil Bălăceanu, să sprijinim creionarea unei politici de stabilitate și securitate națională , să întărim identitatea românilor și să ajutăm la armonizarea relațiilor dintre militari și societatea civilă .

”În contextul instabilității internaționale, al izbucnirii de noi conflicte în anumite colțuri ale lumii, susțin și consider că avem nevoie de o colaborare strânsă între societatea civilă și oamenii care se implică activ în problemele de securitate națională. Acord un respect deosebit domeniului militar, care pe axa cronologiei istorice a demonstrat rolul vital în societatea românească și nu văd o modalitate mai bună de a arăta acest respect decât angajamentul că împreună și doar împreună vom consolida un sistem de apărare eficient și conectat la valorile NATO”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.