wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: FORUMUL NATIONAL AL ADMINISTRATORILOR PUBLICI DIN ROMANIA. PRESEDINTELE CNMR, ALEXANDRU CUMPANASU: TREBUIE MODIFICATA LEGEA 215 DIN 2001. CU CAT SUNT MAI MULTI CITY MANAGERI, CU ATAT CORUPTIA VA SCADEA

Timp de 2 zile, pe 17 și 18 decembrie 2016, a avut loc la Predeal, Forumul Naţional al Asociatiei Administratorilor Publici din Romania (AAPRO), asociație membră a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României ce militează pentru profesionalizarea actului de guvernare-cetățean și pentru dezvoltarea sustenabilă și durabilă a comunităților locale.

Pe lângă cei 100 de administratori publici și 3 primari, din afara județului Brașov, la eveniment au participat: Alexandru Cumpănașu, Președintele Asociației pentru Implementarea Democrației și Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, Mihai Adrian Groșan, Directorul Direcției pentru Descentralizarea Administrației Publice din MDRAP și prof.dr. Florin Nemțanu de la Universitatea Politehnică București, care au prezentat realizările din ultima perioada și proiectele de viitor ale societății civile, administrației centrale și mediului academic, în ceea ce privește actul de guvernare locală, dezvoltarea mecanismelor de monitorizare și evaluare ale performanței administrațiilor locale, promovarea unor concepte inovative (cum ar fi smart city, mobilitatea urbană, etc.) și relația Asociației cu ceilalți parteneri instituționali. Prin intervenția sa, Președintele CNMR, domnul Alexandru Cumpănașu, a subliniat nevoia modificării legii nr. 215 din 2001 privind administrația publică locală în sensul creșterii numărului de city manageri pentru a încuraja scăderea corupției.

De asemenea, Presedintele AAPRO, Marian Florea si Prim-Vicepresedintele Bogdan Pușcașu au transmis mesaje și informații importante referitoare la activitatea din ultimul an si proiectele de viitor ale Asociatiei.