wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: PROMULGAREA LEGII PARTENERIATULUI PUBLIC-PRIVAT – VITALA PENTRU MODERNIZAREA ROMANIEI

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) salută decizia Președintelui Klaus Iohannis de a promulga Legea privind parteneriatul public-privat.

CNMR a solicitat în toate intalnirile de lucru cu factorii decidenți aprobarea și promulgarea Legii Parteneriatului Public Privat, știind că acest obiectiv nu este uşor de atins, iar realizarea sa  necesită efort susţinut şi timp.

Legea PPP este unul din punctele cuprinse în acordul de parteneriat negociat de catre CNMR cu toate partidele parlamentare.

Deasemenea este unul din punctele si obiectivele Planului Național pentru Modernizarea României al CNMR  fiind și subiectul de negociere cu miniștrii economiei și transporturilor din ultimii 2 ani.

Astfel considerăm vitală dezvoltării economice a României promulgarea legii PPP dupa aprobarea de către Parlament. CNMR, cu precădere prin membrii săi, patronate și Camera de Comerț și Industrie a României care a jucat un rol important în procesul de adoptare a acestei legi extrem de importantă.

CNMR consideră că legislația în vigoare și cadrul instituțional sunt condiții prealabile pentru a încuraja companiile private să dezvolte proiecte de investiții într-un mediu competitiv și transparent, iar aprobarea de către președinte a Legii PPP poate determina promovarea unor proiecte cu beneficii economice și sociale.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.