wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: Avocatul Artin Sarchizian, presedintele SRDO, noul vicepresedinte al CNMR. Student Sport, initiatoarea proiectului de tara Universiada de Vara 2021, se alatura Coalitiei

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) este mai puternică, având alături alte două organizaţii reprezentative: Asociaţia Societatea Română pentru Drepturile Omului (SRDO) şi Asociaţia Student Sport.

Doctor în ştiinţe economice şi cercetător științific al Academiei Române, membru al Asociaţiei Române de Ştiinţe Penale, cu o activitate de peste 10 ani în avocatură, domnul av. dr. Artin Sarchizian, preşedinte al Asociaţiei Societatea Română pentru Drepturile Omului, este, începând de astăzi, vicepreşedinte al CNMR.

Asociaţia condusă de către domnia sa este specializată cu recunoaștere internațională în promovarea şi protecţia drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, valorilor democratice şi consolidarea statului de drept, activitatea organizaţiei centrându-se, în principal, pe organizarea de proiecte cu scopul asigurării educaţiei civice în domeniul drepturilor omului. Totodată, SRDO se concentrează pe acţiuni concrete, de luptă împotriva actelor de încălcare a drepturilor omului, prin: sprijin în justiţie, îndrumări date persoanelor aflate în postura de “victimă”, sesizarea organelor abilitate ale statului în legătură cu faptele de abuz, sesizarea instanţelor naţionale şi internaţionale, cât şi, prin luări de poziţie, în măsura în care, se sesizează, în spaţiul public, manifestări de natură a atenta la valorile statului de drept şi valorilor democratice.

Student Sport, cea de a doua asociaţie care se alătură CNMR, a luat naştere în 2011, fiind o asociaţie neguvernamentală, care susține activ sportul universitar românesc, organizează dezbateri privind rolul şi scopul sportului universitar, organizează competiţii sportive universitare la nivel naţional din 2011, editează revista Student Sport Magazine şi este iniţiatoarea proiectului de ţară Universiada de Vară 2021! Astfel, Student Sport îşi propune să stimuleze universităţile să implice activ studenţii în societatea civilă prin atragerea lor spre o experienţă sportivă deosebită.
Domnul Adrian Socaciu, preşedinte al Student Sport, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului sportului universitar.

Aparitii media:


http://www.dcnews.ro/avocatul-artin-sarchizian-noul-vicepre-edinte-cnmr_519276.html

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/10/17/comunicat-de-presa-asociatia-pentru-implementarea-democratiei-17-25-07

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.