wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenerabile din Romania (PATRES) s-a alaturat Coalitiei

Domeniul energiei regenerabile, susţinut de catre Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei

Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenarabile din Romania (PATRES), din care fac parte 84 de companii, producatori de energie din tot spectrul regenerabilelor (solar, eolian, hidro si biomasa), reprezentand companii care au la un loc o putere instalată de peste 400 MW, este de astazi membra a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

La initiativa unui grup de producatori de energie din surse regenerabile nemultumiti de desele modificari si necorelari ale sistemului legislativ cu realităţile şi nevoile producătorilor, in 2014 si-a inceput activitatea Organizatia Patronala a Producatorilor de Energie din Surse Regenarabile din Romania.

Promovarea, sustinerea, apararea intereselor producatorilor de energie din surse regenerabile, promovarea unui dialog constructiv cu autoritățile cu putere de decizie în domeniu pentru a asigura un cadru legal stabil si predictibil, cooperarea cu actorii din domeniu pentru a asigurarea un mediu de afaceri sanatos în acest sector al economiei, facilitarea cunoasterii de noi tehnologii prin contactarea firmelor producatoare sau distribuitoare de echipamente în domeniul producerii de energie electrica, sunt printre obiectivele principale ale PATRES.

Prof. Univ. Dr. Viorel Lefter, preşedinte al PATRES, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului energiei din surse regenerabile.

Prioritatile noului membru CNMR vor fi incluse in Planul National pentru Modernizarea Romaniei, urmand sa fie sustinute impreuna in fata tuturor autoritatilor cu putere de decizie in domeniu.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.