wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR are un nou membru reprezentativ: Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania

Dumitru Coarnă, vicepresedintele Federatiei, va fi vicepresedinte al CNMR la nivel national pentru probleme specifice activitatii Federatiei

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) continua sa isi extinda reprezentativitatea, astazi o noua organizatie sindicala puternica alaturandu-se Coalitiei: Federatia Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania – FSNPPC.

Avand in componenta Sindicatul National al Politistilor si Personalului Constractual (Civil) – SNPPC din Ministerul Administratiei si Internelor si Sindicatul Politistilor si Personalului Contractual din Baza de Reparatii Nave Braila, Federatia S.N.P.P.C. din Romania are in prezent peste 47.000 de membri, in toata tara, avand o puternica conectivitate atat la nivel intern, cat si international.

Scopul constituirii Federatiei S.N.P.P.C. din Romania il reprezinta unificarea miscarii sindicale a politistilor, functionarilor publici si personalului contractual din ramura Administratie Publica din Romania pentru apararea drepturilor, libertatilor si intereselor profesionale, economico-sociale, culturale, sportive ale membrilor.

Din partea Federatiei, funcţia de vicepresedinte al CNMR la nivel national pentru probleme specifice domeniului de activitate va fi ocupata de dl. Dumitru Coarna, vicepresedinte al Federatiei.

Aparitii media:

http://www.dcnews.ro/cnmr-se-intare-te-ce-organiza-ie-i-s-a-alaturat_513528.html

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.