wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: Solicitam demiterea Directorului Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, daca pana la 31 august cozile pentru cetateni nu vor disparea

In caz contrar, CNMR va demara, incepand cu 1 septembrie, o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea conducerii DRPCIV

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) isi exprima dezaprobarea fata de modul in care serviciile Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din ultima perioada dau dureri de cap, dar si de picioare, miilor de persoane care au nevoie de acestea.

Cozile kilometrice formate atat pentru sustinerea examenelor teoretice pentru obtinerea permiselor de conducere, precum si pentru inmatricularea vehiculelor de catre cetateni sunt INACCEPTABILE intr-un stat considerat membru al Uniunii Europene (UE). Aceste cozi aduc aminte de regimul comunist, iar tacerea si acceptarea de catre cetateni a acestor conditii inumane a atins punctul maxim.

Prin urmare, solicitam demiterea de urgenta a intregii conduceri a DRPCIV, daca pana la data de 31 august a.c. va mai exista un singur cetatean care, in schimbul unor sume de bani privati platiti statului, va trebui sa astepte la coada pentru a beneficia de acel serviciu.

In masura in care la data de 31 august DRPCIV nu isi va organiza activitatea astfel incat cetatenii sa nu-si piarda timpul in asteptarea unui serviciu public, CNMR va demara, incepand cu 1 septembrie a.c., o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea intregii conduceri a DRPCIV si sanctionarea acesteia conform legii.

Atragem atentia DRPCIV ca atat pentru sustinerea examenelor teoretice pentru obtinerea permiselor de conducere, cat si pentru inmatricularea vehiculelor, cetatenii nu beneficiaza in mod gratuit de aceste servicii ale statului, ci platesc TAXE MARI care alimenteaza bugetul de stat.

Astfel, prin proasta orgnizare din prezent nu se aduce atingere doar demnitatii umane a cetatenilor si renasterea unor sentimente de umilinta din regimul comunist, ci se demonstreaza si proasta administrare de catre statul roman in numele cetatenilor.

Un bun administrator are interesul sa aduca cat mai multi bani la bugetul de stat si sa mentina “clientul” multumit. In acest moment niciuna dintre cele doua functii nu este indeplinita de conducerea DRPCIV.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.