wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

50 lideri pentru Romania! Scoala de vara a Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

Un sistem politic învechit şi o administraţie bolnavă. Așa arată România anului 2016. Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) sparge acest sistem şi oferă şansa pentru 50 de lideri din România să reformeze şi să modernizeze administraţia şi clasa politică.

Dacă ai peste 21 ani, ai studii superioare și dorința de a aduce o schimbare în administrația publică sau domeniul politic, fii unul dintre cei 50 de lideri selectați și pregătiți de către personalități de marcă ale societății românești la Școala de Vară a Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

Fii parte a acestui proiect și schimbă alături de noi viitorul României. Școala de Vară a CNMR se va desfăşura în perioada 31 august – 4 septembrie 2016, la Complexul Vox Maris din Costineşti.

Înscrieri până la data de 22 august 2016, prin transmiterea unui CV in format europass și a unei scrisori de motivare la adresa de e-mail: [email protected] / [email protected]

Nu se percepe taxa de inscriere/participare.

Pe durata Scolii de Vara este asigurata cazarea in camera dubla, sunt asigurate toate mesele, precum si accesul la prelegerile sustinute de speakeri de seama. De asemenea, in limita locurilor disponibile, a programului de functionare, se va avea acces gratuit la toate facilitatile complexului (club, piscine, 4 piste de bowling, tenis de camp, sala de fitness, tenis de masa si biliard).

Transportul este suportat de catre fiecare participant.

Pentru alte întrebări ne puteți contacta și la nr. de telefon 021 311 51 96.

Înscrie-te acum în acest proiect!

Proiect susținut de:

Parteneri media:

Parteneri media la nivel local: