wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR: Rezultatul referendumului din Marea Britanie: implicatii dramatice pentru viitorul UE si al Romaniei

Solicitam Presedintelui Romaniei, Prim-ministrului si Guvernatorului BNR sa explice posibilele implicatii asupra investitiilor britanice in Romania, evolutiei cursului Euro/RON, dar si asupra viitorului politicilor europene inclusiv cele care vizeaza libera circulatie a persoanelor si bunurilor, situatiei cetatenilor romani care lucreaza in Marea Britanie

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) este de parere ca o eventuala iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana va dilua forta, integralitatea si economia UE.

Marea Britanie reprezinta unul dintre pilonii UE atat din perspectiva economica si politica, cat si din cea a securitatii europene globale.

Iesirea Marii Britanii din UE creeaza premise extrem de periculoase pentru celelalte state din UE. Drept urmare, nationalisti, eurosceptici din Scotia, Irlanda de Nord, Olanda, Italia, Franta au apreciat deja rezultatul votului din Marea Britanie drept o „victorie a libertăţii”, cerand fie o consultare populară asemanatoare sau, dupa caz, referendum de declarare a independenței.

Apreciem drept iresponsabili politicienii britanici care au cultivat mai bine de 30 ani ideea de autosuficienta a Marii Britanii fata de UE, dar si populismul acestora prin pasarea tuturor problemelor interne spre birocratia europeana.

De asemenea, atragem atentia ca UE nu a acordat suficienta atentie relatiei cu cetatenii britanici, lasand sa se produca acest dezastru politic si economic.

Totodata, solicitam Presedintelui Romaniei, Prim-ministrului si Guvernatorului BNR sa explice posibilele implicatii asupra investitiilor britanice in Romania, evolutiei cursului Euro/RON, dar si asupra viitorului politicilor europene inclusiv cele care vizeaza libera circulatie a persoanelor si bunurilor, situatiei cetatenilor romani care lucreaza in Marea Britanie.

Aparitii media:

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/06/24/comunicat-de-presa-cnmr-12-06-20

http://www.dcnews.ro/brexit-implica-ii-dramatice-pentru-viitorul-ue-i-al-romaniei_509189.html?

http://www.amosnews.ro/cnmr-rezultatul-referendumului-din-marea-britanie-implicatii-dramatice-pentru-viitorul-ue-si-al-2016

http://www.economica.net/cnmr-solicita-autoritatilor-sa-explice-posibilele-implicatii-asupra-investitiilor-britanice-in-romania_121612.html

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.