wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei condamna, vehement, declaratiile jignitoare ale senatorului american John McCain la adresa Romaniei!!

CNMR atrage atentia ca NU suntem o tara care sa poata fi ironizata, iar in Romania institutiile statului functioneaza!

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României considera ca senatorul american, John McCain ar putea fi acuzat de o eroare de exprimare si ca probabil, a fost manat de buna credinta de a sublinia exemple negative in functionarea institutiilor din politice si din Justitie din zona Europei de Est. Numai ca, oficialul american a facut o confuzie regretabila intre state… Romania NU este, nici Ungaria si nici Polonia!

De-a lungul timpului, statul si politicienii americani i-au recunoscut, constant, Romaniei functionarea institutiilor statului roman. Progresele Romaniei, din ultima perioada, au fost evidentiate, atat in rapoartele oficiale ale Departamentului de Stat, cat si in declaratiile oficialilor americani aflati in vizita in Romania.

In calitate de Euro-atlantisti si sustinatori ferventi ai Parteneriatului Strategic cu SUA, Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României considera ca Romania nu a devenit o provincie ruseasca si din prisma bunei functionari a institutiilor la care face referire acum, cu atata usurinta, John McCain.

Culmea este ca senatorul, de peste ocean, aflat in multe vizite in Romania, a apreciat, de fiecare data, activitatea institutiilor statului roman, pe care acum le ironizeaza, cu atata usurinta.

Într-un articol publicat vineri de The New York Times referitor la situația politică mai amplă din SUA și intitulat ”Donald Trump ar putea amenința statul de drept, susțin experții”, senatorul republican american John McCain afirmă că nu crede că SUA ar fi în pericol dacă Donald Trump ar deveni președinte al țării sale. ”Încă sunt de părere că avem instituțiile guvernamentale care ar limita pe cineva care încearcă să-și depășească obligațiile sale constituționale. Avem un Congres. Avem Curtea Supremă. Nu suntem România”, a spus McCain. ”Instituțiile noastre, inclusiv presa, încă sunt suficient de solide pentru a împiedica” acțiuni neconstituționale, a adăugat acesta.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.