wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR se alatura si sustine efortul membrilor sai din educatie si eventuala greva generala pentru cresterea salariilor

Educaţia, prioritate naţională a României

Coaliţia Naţională pentru Modernizarea României (CNMR) este alături de membrii săi din învăţământ şi susţine efortul suţinut al acestora în vederea creşterii salariilor cadrelor din educaţie.

Totodată, reprezentanţii CNMR susţin protestul profesorilor programat pentru data de 1 iunie a.c., dacă negocierile între sindicate şi oficiali vor fi iarăşi soldate eşecului.

De asemenea, CNMR consideră necesară fixarea Educaţiei ca prioritate naţională a României, alături de Sănătate. Însuşi Preşedintele României, Klaus Iohannis, declara, la începutul acestui an, că “a asumat educaţia ca prioritate naţională din convingerea profundă că viitorul României este strâns legat de educaţie”. Modul de funcţionare a sistemului de educatie şi efectele acestuia au implicatii asupra societăţii, facând indiscutabil subiectul unei strategii de securitate naţională.

Astfel, solicităm oficialilor să se aşeze la masa negocierilor şi cu responsabilitate să trateze domeniul educaţiei şi modul în care se face remunerarea oamenilor din sistem, aducându-şi mereu aminte că o ţară modernă, puternică şi securizată se clădeşte doar prin educaţie, iar o populaţie educată nu va fi niciodată uşor de manipulat. Iar pentru a ajunge la rezultate notabile, este nevoie de investiţii considerabile.

Aparitii media:

http://www.agerpres.ro/comunicate/2016/05/30/comunicat-de-presa-coalitia-nationala-pentru-modernizarea-romaniei-cnmr–12-43-04

http://www.dcnews.ro/cnmr-precizari-privind-greva-din-educa-ie_506931.html

http://www.ziuanews.ro/revista-presei/cnmr-precizari-privind-greva-din-educa-ie-462309

https://www.roportal.ro/articole/despre/cnmr_precizari_privind_greva_din_educatie/

http://www.palo.ro/a/cnmr-preciz%C4%83ri-privind-greva-din-educa%C8%9Bie-282083

http://www.sursadestiri.net/cnmr-precizari-privind-greva-din-educa-ie-s1340880357.html

http://www.ziarelive.ro/stiri/cnmr-precizari-privind-greva-din-educatie.html

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.