wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

Activitatea europarlamentarilor Romaniei, analizata si monitorizata de CNMR prin intermediul Centrului de Investigatii si Analize

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR) va efectua în perioada următoare, prin intermediul Centrului de Investigații și Analize (CIA), o analiză atentă a activității desfășurată de fiecare europarlamentar în parte al României, măsurând nu “bețele” (bifarea unor activități sau prezența în cadrul unor comisii), ci activitățile concrete și rezultatele obținute în urma acestora pentru România.

CNMR, ca structură reprezentativă a unei părți însemnate dintre cetățenii României, își face datoria de a monitoriza nu doar Parlamentul României (excesiv monitorizat câteodată), ci și membrii Parlamentului European ale căror venituri sunt substanțial mai mari față de cele ale parlamentarilor din țară.

CNMR, prin membrii săi, a decis să nu mai tolereze anonimizarea reprezentanților României în Parlamentul European și să facă o analiză corectă, cu argumente, a activității acestora în vederea desemnării de către partide a lor sau a altor persoane la alegerile viitoare.

La baza acestei desemnări trebuie să stea astfel de analize, și nu clientelismul politic.

Vom transmite conducerii partidelor politice analizele noastre, solicitând în același timp transparență în nominalizarea viitorilor membri ai Parlamentului European.

CNMR, structura ce reprezintă toate zonele societății românești (profesori, muncitori, medici, agricultori, oameni de afaceri, etc), a solicitat o întâlnire cu membrii Parlamentului European în vederea prezentării acestora a unui plan de măsuri pentru modernizarea României.

Apreciem prezența celor care au fost la acea întâlnire și a reprezentanților lor: europarlamentarii Maria Grapini (Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)), Claudia Ţapardel (Partidul Social Democrat), Daniel Buda (Partidul Naţional Liberal), precum şi Consilierul pe Afaceri europene din partea cabinetului europarlamentarului Renate Weber (Independent), înțelegem motivele obiective ale celor care nu au putut veni și ne-au comunicat acest lucru, însă nu tolerăm lipsa de respect și aroganța celor care refuză dialogul cu cetățenii și își văd propriile interese.

Sindicatele, patronatele, ONG-urile, organizațiile reprezentative ale administrației publice locale, mediul academic, organizațiile profesionale, toate membre ale CNMR, transmit membrilor Parlamentului European – europarlamentarilor români – un mesaj foarte clar: indiferent de numele pe care le au și pilele care i-au susținut, nu vom face nici un fel de excepție în cadrul analizei noastre.

În același timp, îi asigurăm pe toți membrii Parlamentului European că CNMR va trata cu maximă obiectivitate, responsabilitate și respect activitățile membrilor Parlamentului European care au adus României și cetățenilor români care i-au votat beneficii însemnate și cuantificabile.

Mai mult, CNMR își va face datoria de a promova către membrii săi și mai departe către toți cetățenii României acele activități și acei europarlamentari care au reușit să aducă beneficii acestei țări.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.