wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

Patronatul European al Intreprinzatorilor cu Dizabilitati, noul membru al Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

A 30-a organizaţie, la nivel central, se alatura de astazi Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR): Patronatul European al Intreprinzatorilor cu Dizabilitati (PEID).

PEID a fost fondat în anul 2011 din dorinta de a uni doua realitati distincte, cea a antreprenoriatului, si cea a persoanelor cu dizabilitati. Patronatul are reprezentanti la nivelul tuturor regiunilor de dezvoltare ale României.

Potrivit PEID, scopul principal al patronatului consta in reprezintarea drepturilor intreprinzatorilor cu dizabilitati la nivel european care desfasoara activitati comerciale si de orice alta natura in cadrul societatilor, asociatiilor, organizatiilor sau ca persoane fizice autorizate si crearea conditiilor favorabile pentru egalizarea sanselor in vederea afirmarii si integrarii depline a persoanelor cu dizabilitati din Romania si Uniunea Europeana la toate nivelurile vietii comunitare: social, profesional, educational, cultural, sportiv etc.

Astfel, CNMR are de astazi alaturi o organizatie care isi propune sa construiasca un mediu favorabil persoanelor cu dizabilitati, in care acestea sa poata primi indrumarea corecta aferenta activitatii lor cu specific antreprenorial.

Preşedintele Patronatului European al Întreprinzătorilor cu Dizabilităţi, Ion Dumitrescu, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului de activitate al Patronatului pe care îl reprezintă.

Priorităţile şi planurile noii organizații membre CNMR vor fi incluse în Planul Naţional pentru Modernizarea României, urmând să fie susţinute şi duse la bun sfârşit în faţa tuturor factorilor responsabili.

DSC_0058

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.