wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

Corpul National al Politistilor se alatura Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei

O nouă organizație foarte importantă din România se alătură Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR).

Cu peste 42.000 de membri, Corpul Național al Polițiștilor este formațiunea care de 14 ani este dedicată celor care trebuie să asigure liniștea și securitatea noastră și a copiilor noștri, care trebuie să asigure ordinea și siguranța publică în ansamblu.

Încă de la înființare, Corpul Naţional al Poliţiştilor are drept scop creşterea încrederii publice în politie, a prestigiului acestei profesii şi a uniformei de poliţist, cât şi modernizarea legislaţiei privitoare la atribuţiile şi responsabilităţile poliţiei.

Strategia Corpului are ca obiective fundamentale afirmarea şi consolidarea rolului esenţial al acestuia în privinţa statutului, carierei, pregătirii, disciplinei, eticii şi deontologiei profesionale a poliţiştilor, rolului de partener al conducerii Ministerului Afacerilor Interne în continuarea adaptării legislaţiei şi practicilor polițienești la cele din UE și alte state dezvoltate, sporirea eficienței structurilor de poliție în asigurarea ordinii și siguranței publice.

Preşedintele Corpului Național al Polițiștilor, domnul Victor Negreanu, va ocupa funcţia de vicepreşedinte al CNMR la nivel naţional pentru probleme specifice domeniului de activitate al Corpului.

Priorităţile şi planurile noii organizații membre CNMR vor fi incluse în Planul Naţional pentru Modernizarea României, urmând să fie susţinute şi duse la bun sfârşit în faţa tuturor factorilor responsabili.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.