wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

Masuri privind siguranta pasagerilor si securitatea traficului aerian: Subiectul intalnirii de lucru dintre presedintele CNMR si reprezentanti ai sindicatului reprezentativ din cadrul ROMATSA, ATSR

Duminica, 31 ianuarie, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), domnul Alexandru Cumpanasu, a avut o intalnire de lucru cu reprezentanti ai Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), din cadrul ROMATSA.

In cadrul discutiilor purtate intre presedintele CNMR si reprezentanti ai ATSR au fost abordate cateva probleme foarte grave care vizeaza siguranta traficului aerian si a pasagerilor:
1. Buna asigurare a serviciilor de trafic aerian prin depolitizarea, decapusarea si demilitarizarea ROMATSA;
2. Statutul Controlorului de Trafic Aerian Civil;
3. Furnizarea unor conditii optime de siguranta pentru pasageri prin scaderea varstei de pensionare a Controlorului de Trafic Aerian Civil. Activitatea acestora conduce la o uzura accentuata a capacitatii de observare si coordonare a traficului aerian, iar varsta maxima de 65 ani, in prezent, reprezinta un risc pentru siguranta pasagerilor.

Intalnirea a urmat discutiilor avute pana acum si a vizat posibilitatea realizarii unui parteneriat intre CNMR si ATSR, urmand ca in perioada urmatoare sa se decida asupra unei posibile forme de colaborare.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.