wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

CNMR face apel catre societatea civila din Republica Moldova sa nu faca jocurile Moscovei sau ale partidelor politice

Societatea civilă, sub diversele forme de organizare, este SINGURUL factor de coagulare a încrederii cetăţenilor moldoveni

Coaliția Națională pentru Modernizarea României (CNMR), o formaţiune importantă care reprezintă societatea civilă, sute de mii de profesori, zeci de mii de companii româneşti şi străine, sute de mii de membri de sindicat sau patronat, administraţia publică locală, întregul mediu universitar, asociaţii de tineri şi studenţi, urmărește cu atenție evenimentele care au loc zilele acestea în Republica Moldova.

Republica Moldova trece printr-o perioadă internă grea atât din punct de vedere social, cât și politic, societatea fiind extrem de divizată. Prăpastia creată între cetățeni și factorii politici de decizie face ca implicarea societății civile să fie mai utilă ca oricând.

Astfel, reprezentanţii CNMR solicită societății civile din Republica Moldova să nu facă jocurile Moscovei sau ale oricărui partid politic, ci să sprijine cetățenii moldoveni și să ajute la facilitarea comunicării dintre aceștia și decidenţii politici.

Coaliția Națională pentru Modernizarea României consideră vitală asigurarea unei stabilități politice interne, respectarea statalității Republicii Moldova, respectiv păstrarea si consolidarea granițelor.

În acest context, într-un mediu intern volatil, cu partide politice lipsite de încrederea cetăţenilor, cu instituţii aflate în proces de consolidare şi factori externi extrem de prezenţi şi interesaţi în crearea de instabilitate internă, societatea civilă, sub diversele forme de organizare, reprezintă SINGURUL factor de coagulare a încrederii cetăţenilor.

CNMR solicită societătii civile din Republica Moldova să nu se implice în susţinerea unor interese politice şi să continue să asigure un climat de încredere pentru cetăţeni şi o presiune constantă asupra decidenţilor pentru oferirea unei STABILITĂŢI.

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.