wso shell indir alfa shell indir shell indir shell indir

O Echipa a Parchetului General se afla la sediul Parchetului Judetean Vaslui pentru efectuarea de verificari in cazul fetei violate din Vaslui

PARCHETUL GENERAL A CONSTITUIT O ECHIPĂ DE PROCURORI DEDICATĂ EXCLUSIV VERIFICĂRILOR ÎN CAZUL VIOLULUI DE LA VASLUI

AID VA INFORMA TOATE AMBASADELE DIN SPAŢIUL EUROATLANTIC CU PRIVIRE LA CAZUL DIN VASLUI DIN PERSPECTIVA RESPECTĂRII STATULUI DE DREPT ŞI A DREPTURILOR ŞI A LIBERTĂŢILOR CETĂŢENILOR

Având în vedere sesizarea Asociației pentru Implementarea Democrației în cazul fetei violate din Vaslui, Parchetul General ne-a comunicat următoarele:
• la nivelul Parchetului General a fost constituită o echipă de procurori care efectuează ample verificări exclusiv pentru acest caz.
amplele informații din mass media au adus elemente noi în acest caz, iar Parchetul General efectuează în acest moment verificări/ control inclusiv la fața locului, la sediul Parchetului Judetean Vaslui.

În urma completării anchetei cu rezultatele verificărilor efectuate la fața locului, în decurs de câteva zile concluziile şi eventualele măsuri luate vor fi făcute publice.

De asemenea, AID va informa statele membre din spaţiul euroatlantic cu privire la cazul fetei violate din Vaslui. Informarea este efectuată din perspectiva respectării statului de drept şi a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor.
Aşa cum AID a efectuat astfel de informări către mediul diplomatic vizând fapte de corupţie, aceast caz reprezintă doar un exemplu a unei practici generalizate în zonele cu dezvoltare economică precară, izolate sau cu educaţie deficitară şi necesită o atenţie sporită din partea mediului academic.

Ţinând cont de faptul că judeţul Vaslui se află în primele 10 judeţe la nivelul întregii ţări din perspectiva numărului de violuri şi abuzuri sexuale, numai în primele 6 luni ale acestui an s-au înregistrat 30 cazuri de violuri, 25 cazuri de acte sexuale cu minori şi 5 cazuri de corupere sexuală-, considerăm vitală informarea şi implicarea mediului internaţional în susţinerea statului de drept, atât din perspectiva luptei împotriva corupţiei, cât şi din perspectiva încălcării unor drepturi şi libertăţi fundamentale ale cetăţenilor, cu atât mai mult, în cazuri de acest gen care afectează grav psihologia întregului popor şi cu precădere a comportamentelor şi atitudinilor din comunităţile locale, adevărate orori.

Aparitii media:
http://www.cancan.ro/actualitate/incredibil-violatorii-din-vaslui-ne-au-facut-de-ras-in-toata-lumea-ambasadele-au-fost-informate-despre-ororile-din-valeni.html

Această intrare a fost publicată în Stiri . Pune legătura în semnele de carte.